Mudistore.no

Nettbutikk med kristen musikk og film

Mudistream.no

Digitale utgivelser og spillelister med kristen musikk.

Om MUDI

MUDI AS er en av norges ledende distributører og plateselskap innen kristen musikk og film. Vi har et stort forhandlernettverk, og har tilknyttet flere tusen privatkunder gjennom vår nettbutikk www.mudistore.no, og gjennom vår plateklubb Master Music Club. De siste årene har mye av vårt fokus ligget på digital distribusjon. De fleste av våre egne utgivelser gis ut på labelen Master Music.

MUDI AS, den gang Master Music, ble stiftet 30. september 1982 av Oddvar Hjelvik. Over årene har bedriften vokst fra å være en hjemmebedrift til å bli Norges ledende kristne plateselskap og distributør.

Vi sørger for at musikken fra internasjonale plateselskap som Kingsway, Provident, Integrity Music, Survivor, Spring House, Hillsong m.fl. blir tilgjengelig på det norske markedet. I tillegg har vi arrangert større konserter i Norge med artister som Gaither Homecoming, Kirk Franklin, dcTalk, Petra, Newsboys, Michael W.Smith. Vi fungerer også som "paraplyselskap" for mange mindre norske selskaper med vårt omfattende distribusjonsnett. Vi har siden starten produsert og gitt ut egne album.

 

Kontakt oss

Ring 66 96 55 30 eller
send e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Klikk her for all kontaktinfo